All in som

Adam Alsing

Mitt "Varför" -Ett läkarbesök fick mig att inse allvaret, tog jag inte tag i vikten fanns risk för Typ 2-diabetes.

Åt bort 14 kg

Efter 7 månader, 14 försvunna kilo, förbättrade hälsovärden och ett lyckat 50-årsfirande känner jag mig lika pigg och hälsosam som när jag var 25. När jag drog igång min resa med WW ViktVäktarna var det i huvudsak för att få ordning på min hälsa. Läkarens besked i början av året tog jag på största allvar och jag insåg att det bara var upp till mig att göra något åt det.

Jag har därefter bokstavligen talat ätit bort 14 kilo och WW Flex programmet är lika enkelt som det är smart. Jag älskar att laga mat och det finns hur mycket gott som helst på NollPointslistan vilket jag verkligen tagit fasta på. Jag har frossat i skaldjur, lagat en massa gott på kyckling och lax, men självklart också unnat mig annat gott då och då. Att få lov att njuta av allt är viktigt för mig, jag skulle aldrig fixa en massa förbud, då hade jag tröttnat direkt. Som grädde på moset passade kostymen jag köpt i för liten storlek när det var dags att fira 50, hur skön känsla var inte det!

Adam alsing med viktväktarna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prova vårt medlemskap - Digital gratis i 2 veckor!*

App & webb

Full koll var du än är med våra smarta redskap via webben och i vår app

 

*Efter dina två första kostnadsfria veckor, blir du automatiskt debiterad en månadsavgift på 250 kr om du inte avslutar din provperiod (senast midnatt den 14:e dagen för din provperiod)