Jonas Hallberg om ViktVäktarna | WW ViktVäktarna

Jonas Hallberg

"ViktVäktarna® har gett mig mitt LIV tillbaka"

Nytt år, nya möjligheter. Jonas Hallberg är vår fantastiska ambassadör som med hjälp av ViktVäktarna gått ner 22 kg. Han spenderar dagarna i soliga Mexiko där han numera går runt på stranden med gott självförtroende. Och det viktigaste av allt – han mår FABULOUS!

Jonas Hallberg om sin nya livsstil

”Mina dagar är sååå hektiska och när jag kommer hem vill jag kunna äta god och nyttig mat, utan att lägga lots of time.”

Personlig intervju med Jonas Hallberg

Få inspiration av vår fantastiske ambassadör Jonas Hallberg när han samtalar med Karin Nileskog, kostexpert på ViktVäktarna och Jonas coach.

Hur har han han gjort för att lyckas? Hur mår han idag? Hur är det att jobba med stjärnorna i Hollywood?

Stylingtips från stjärnstylisten

Få stylingtips från vår ambassadör och till lika stjärnstylist - Jonas Hallberg.

Jonas svarar på stylingfrågor från våra medlemmar och tipsar om allt från trender du inte får missa till hur du bygger upp en bra basgarderob. Missa inte!

Så ska du tänka kring styling!
Så ska du tänka kring styling!

Vad fick dig att bli ambassadör?

Jag var mullig redan som barn. Min underbara mormor sa alltid till mig att äta lite mer, mat var hennes sätt att visa kärlek. Och det där har suttit i sen, det har blivit mitt sätt att visa mig själv uppskattning.

Jag är alltid värd något gott att äta. Nu inser jag att jag varit allt annat än snäll mot mig själv och att om det är något jag är värd så är det att må bra. Mina kolesterol- och blodfettvärden är skyhöga och jag måste äta mediciner dagligen. Jag vill inte ha det så, jag har inte ens fyllt femtio.

ViktVäktarna har funnits i mitt liv alltid. Jag gick själv programmet för många, många år sedan – på den tiden man skrev ner antalet prickar i en fysisk liten bok och fick klistermärken i form av guldstjärnor när kilona började trilla av. Det är ingen trend-diet eller quick fix, det är en vetenskapligt bevisad metod som hjälpt miljontals människor världen över till sunda vanor.

Även om jag ser fram emot att kunna gå på stranden med gott självförtroende så är mitt primära mål är att slänga medicinburkarna. Mitt nya liv börjar nu – jag har ingen tid att förlora!

Jonas är äntligen under 100 kg! Läs mer här>>

Jonas favoriter

Pasta är en storfavorit och Jonas har genom ViktVäktarna fått bra tips på hur han kan njuta av en annan variant på italienarnas guld. Zucchininudlar är Jonas go-to. Spana in fler av hans favoriter!