Jonas Hallberg om WW ViktVäktarna | WW ViktVäktarna

Mitt nya liv börjar nu – jag har ingen tid att förlora!

Missa inte när kostexpert Karin, träffar Jonas Hallberg i en personlig intervju om hans viktresa.

Jonas varför

”Jag har inte ens fyllt femtio, jag vill inte behöva äta mediciner resten av livet för att det rinner fett i mina blodådror”

Personlig intervju med Jonas Hallberg

Nytt år, nya möjligheter. Få inspiration av vår fantastiske ambassadör Jonas Hallberg när han samtalar med Karin Nileskog, kostexpert på WW ViktVäktarna och Jonas coach.

Hur har han han gjort för att lyckas? Hur mår han idag? Hur är det att jobba med stjärnorna i Hollywood?

Stylingtips från stjärnstylisten

Få stylingtips från vår ambassadör och till lika stjärnstylist - Jonas Hallberg.

Jonas svarar på stylingfrågor från våra medlemmar och tipsar om allt från trender du inte får missa till hur du bygger upp en bra basgarderob. Missa inte!

Så ska du tänka kring styling!
Så ska du tänka kring styling!

Vad fick dig att bli ambassadör?

Jag var mullig redan som barn. Min underbara mormor sa alltid till mig att äta lite mer, mat var hennes sätt att visa kärlek. Och det där har suttit i sen, det har blivit mitt sätt att visa mig själv uppskattning. Jag är alltid värd något gott att äta. Nu inser jag att jag varit allt annat än snäll mot mig själv och att om det är något jag är värd så är det att må bra. Mina kolesterol- och blodfettvärden är skyhöga och jag måste äta mediciner dagligen. Jag vill inte ha det så, jag har inte ens fyllt femtio.

WW ViktVäktarna har funnits i mitt liv alltid. Jag gick själv programmet för många, många år sedan – på den tiden man skrev ner antalet prickar i en fysisk liten bok och fick klistermärken i form av guldstjärnor när kilona började trilla av. Det är ingen trend-diet eller quick fix, det är en vetenskapligt bevisad metod som hjälpt miljontals människor världen över till sunda vanor. Även om jag ser fram emot att kunna gå på stranden med gott självförtroende så är mitt primära mål är att slänga medicinburkarna. Mitt nya liv börjar nu – jag har ingen tid att förlora!

Prova 4 veckor gratis!

Med vårt program får du hjälp att prioritera din hälsa.