[{"type":"span","children":[{"text":"Lär dig mer"}]}]

Vi har ett nytt program!

PersonligaPoints™ hjälper dig att gå ner i vikt samtidigt som du äter maten du älskar och lever livet fullt ut.

Chiliräkor med pasta

En snabblagad och smakrik pastarätt med räkor, sugar snaps och tomater. Gott och lätt!


Total tid: 0:20
Förberedelse: 0:10
Tillagningstid: 0:10
Portioner: 4
Svårighetsgrad: Lätt

 

Ingredienser

 

200 g Pasta okokt (typ penne)
1⁄2 st, röd/röda Lök
1⁄2 msk Olivolja
1 klyfta(or) Vitlök
1⁄2 msk Tomatpuré
1 st, röd/röda Chilipeppar
1 st Paprika, röd
1 1⁄2 dl Vatten
1⁄2 st Grönsaksbuljongtärning
1 ask(ar) Cocktailtomater
150 g Sugar snaps
300 g Räkor skalade
2 msk Dill, hackad

 

 

Instruktioner
 

Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.

Skala och finhacka lök och fräs i olja i en kastrull. Pressa i vitlök och blanda ner tomatpuré.

Finhacka chili och skär paprika i mindre bitar. Lägg ner chili och paprika i kastrullen. Tillsätt vatten och buljongtärning. Låt puttra ett par minuter.

Halvera tomater och sugar snaps och lägg ner tillsammans med räkor i kastrullen. De ska bara precis bli varma.

Blanda ihop pasta med räkorna, smaka av med salt och peppar och strö över dill.