Pasta! 5 snabba favoritrecept

Vill du laga en snabb lunch hemma? Eller har du ont om tid att laga middag? Här ger vi dig tips på goda och snabba pastarecept.
Publicerad 7 april 2020

Pasta sägs vara en riktig vardagshjälte, och det kan vi hålla med om. Att slänga ihop en pasta går oftast fort, och det finns även många bra anledningar till att äta pasta. Vi tänkte här dela med oss av fem av våra snabba pastafavoriter. Vi vill också passa på att uppmärksamma vår kokbok Pasta! Den är ett måste i din kokbokssamling. 

Du kan givetvis ändra och variera recepten med det du har hemma. Kanske har du inte zucchini, ta morot istället. Eller har du kyckling men inte biff, ta då det. Du kan enkelt ändra receptet i appen. Du kan även byta ut pastasorten mot en annan. Testa gärna ViktVäktarna® linspasta gjord av gula linser! Den är hur god som helst och rik på fiber vilket är bra för din hälsa. Laga så det ryker!

Pasta med ärtröra

Denna härliga rätt är den ultimata vardagsräddaren! Den tar inte längre tid än det tar att koka pasta och uppskattas av såväl stora som små.

One-pot pasta med torsk och spenat

Spara både tid och disk med denna smarriga pastarätt genom att bara använda en gryta till allt. Goda smaker av parmesan, vitlök och basilika gör den till en favorit hos många.

Prima pasta pomodoro

Snabbt, lätt och läckert! Pasta med en härlig tomatsås, cottage cheese och basilika.

Linguini med biff

Urläcker pastarätt med biff, champinjoner och broccoli. Med ingredienser som dijonsenap, vitlök och dragon blir denna rätt än mer smakrik!

Carbonara med spaghetti och zucchini

En roligare variant på pasta carbonara med hyvlad zucchini. Både fräschare och godare!