[{"type":"span","children":[{"text":"Lär dig mer"}]}]

Vi har ett nytt program!

PersonligaPoints™ hjälper dig att gå ner i vikt samtidigt som du äter maten du älskar och lever livet fullt ut.
Vi tipsar

Regga i WW-appen

Lär dig mer om varför det är så viktigt att registrera din vikt och vad du äter i appen och hur enkelt det är.

Varför ska jag regga?

Forskning visar att registrera din vikt hjälper dig både att gå ner i vikt och hålla den. Att regga vad du äter gör dig också uppmärksam på vad du äter, hur mycket du äter och hur många Points® du använder. Ju mer ju reggar desto bättre kommer du börja lära dig vilka som är de smarta valen och vilka som är mindre smarta.

WW-appen är din bästa vän när det gäller att regga. Här kan du, förutom att spara favoriter och söka på restaurangmat, även tjäna PersonligaPoints när du äter icke stärkelserika grönsaker, dricker vatten och rör på dig.

Du behöver inte regga NollPointsmat, vi har redan räknat in dem i din budget! Men det är viktigt att du registrerar all mat med Pointsvärde. 

Hur gör jag? 

Det enklaste sättet att ha koll på din Pointsbudget är att använda WW appen. 

  1. Skriv in namnet på maten du vill registrera i sökrutan högst upp i appen.
  2. Tryck sök och välj sedan rätt produkt i listan.
  3. Välj vilken portion du äter och tidpunkt på dagen (psst, visste du att du kan regga i förväg om du redan vet vad du ska äta till frukost imorgon?).
  4. Välj registrera mat/lägg till. Klart!


Vill du ha ett ännu snabbare sätt att regga? Använd streckkodsläsaren för att snabbt få reda på en produkts Pointsvärde. 

Hur gör jag med recept som innehåller icke-stärkelserika grönsaker?

All mat och recept som innehåller en portion grönsaker har ett litet + tecken i ikonen för Pointsvärdet. Det innebär att du kommer lägga till Points när du reggar det (appen gör allt jobbet åt dig, bra va?).

Du kan även manuellt regga grönsaker (precis ovanför vatten på Min dag) när du äter grönsaker som inte är en del av ett recept; t.ex. om du äter minimorötter som snacks. Klicka på plusset så adderar du Points!

Om du lägger till Points till din budget genom att regga ett recept behöver du inte dessutom manuellt regga grönsakerna.

Tips för att bli framgångsrik 

Var ärlig

Oroa dig inte, ingen annan ser vad du registrerar, så var ärlig mot dig själv.


Var konsekvent

Regga allt och håll koll på mängderna! Även om du överstiger din budget så fortsätt registrera. Genom att göra det får du koll på hur du äter och kan lättare identifiera dina fallgropar. 

Var snäll

Kom ihåg att du gör allt detta för din egen skull. Att regga handlar inte om att vara perfekt, det handlar om att göra sitt bästa. Missade du att regga en dag? Ingen fara, det gör vi alla! Försök att fokusera på små, enkla grejer (t ex att planera morgondagens frukost) för att enkelt komma igång igen.

Vill du läsa mer om WW-appen?

WW-appen är så mycket mer än bara att registrera och hålla koll. Använd den för receptinspiration, träning, meditation eller träffa andra medlemmar på Community. Läs mer om vad WW-appen innehåller här.