Om programmet

28 saker du inte visste att WW-appen kan göra

Registrera mat är bara början!

Din WW app innehåller ett gäng med bra verktyg som hjälper dig att nå dina mål. Börja med den här listan så har du snart koll på alla.

OBS! Glöm inte ladda ner den senaste versionen av appen för att se alla nya funktioner!

1. Min veckomeny

Nu kan du skapa din egen veckomeny så att du kan planera dina måltider i förväg. Du kan organisera, schemalägga och registrera alla dina måltider och WW-recept i förväg. Så nu är det ännu enklare att skapa hälsosamma vanor!

2. Hälsocheck (frågeformulär)

 Svara på frågor om dina vanor, livsstil och mål så ger vi dig en översikt av din hälsa just nu och en personlig startpunkt för din hälsoresa.

Du hittar hälsochecken på Min dag i WW-appen.

3. Veckans check-in

Vågen visar inte alltid hela sanningen om din vecka. Nu kan du reflektera över vad som fungerat för dig och hur du mår, få veckorapport som visar dina mönster, samt sätta ett fokus för den kommande veckan i en handlingsplan.

Du blir uppmanad att checka in varje vecka i appen!

4. Vad har du hemma

Vad har du hemma ger dig receptförslag baserat på vad du har hemma i kyl, frys och skafferi.

För att hitta funktionen - klicka på sökrutan och välj ingredienser!

5. Guidade mindsetövningar

Behöver du hjälp mot stressätande eller att fokusera på det du kan kontrollera? Våra korta ljudklipp ger dig vetenskapliga tekniker att använda i din vardag.

Du hittar dem under rubriken "Stärk din kropp & knopp" i WW-appen.

6. Uppdaterad aktivitetsöversikt

Få en bättre överblick av din aktivitet och bli motiverad att hitta nya sätt att röra på dig.


7. Upptäck

Läs och få inspiration för att äta hälsosamt, röra på dig mer, förflytta ditt mindset och sova bättre. Du hittar Upptäck i menyraden längst ner på Min Dag i appen.

8. Registrera din sömn

Nu kan du registrera din sömn i WW appen, precis som du registrerar din mat och aktivitet. 

  • Lär dig enkla sova bättre-strategier och hur sömn spelar en viktig roll för din viktminskning.
  • Upptäck vad som fungerar, och vad som inte gör det, så att du kan göra hälsosamma förändringar.
  • Ta del av våra artiklar som förklarar kopplingen med sömn och vikt, med innehåll från sömnexperter och andra användbara tips.

9. Registrera vatten

Vår nya funktion låter dig registrera hur mycket vatten du dricker. Klicka på ”+” ikonen i raden för vatten på Min dag. 

10. Sök restaurangmat

Fortsätt ha koll på SmartPointsvärdet även när du äter restaurangmat. Skrolla ner och klicka på Restauranger och sök baserat på restaurang eller SmartPointsvärde. 

11. Filtrera sökresultatet

  • NYHET! Nu kan du filtrera ditt sökresultat på exakt SmartPointsvärde
  • Du kan även sortera efter högt till lågt, lågt till högt SmartPointsvärde
  • Sök efter ingrediens, receptnamn eller restaurang
  • Eller filtrera efter kostpreferenser (vegetarisk, laktosfri eller glutenfri)
  • NYHET! Filtrera ditt sökresultat i sparad mat på recept/ingredienser, SmartPointsvärde

12. Livesända workshops*

Våra medlemmar är positiva till våra livesända workshops och visar 97% nöjdhet.

Upplev alla fördelar med att gå på workshops, men gör det hemifrån.

*Tillgängligt för dig med ett Coach + Digital workshop – medlemskap. 

13. WW Live

Få en flygande start på din hälsoresa med våra livesända events via verktyget Zoom. Ingår i ditt medlemskap hos WW ViktVäktarna!

14. Vetenskapligt grundade strategier varje vecka

Varje vecka väljer vi ett tema som vi vet hjälper medlemmar att följ programmet. Du hittar temat på Min dag. 

15. Streckkodsläsaren


När du är i affären kan du smidigt skanna streckkoderna på förpackningarna och direkt få fram ett SmartPointsvärde. Spara det, gör det till en favorit eller registrera det direkt.

16. Synka din aktivitetsmätare


Gör det lättare att nå ditt aktivitetsmål genom att synka sin aktivitetsmätare till appen, så kommer det automatiskt att registreras AktivitetsPoints när du rör dig.

17. Träna med FitOn

FitOn är en digital träningsplattform som gör det lättare för dig att röra dig mer - när som helst och var som helst. Perfekt när du vill träna hemma och det gör det dessutom lätt att ta med träningen på semestern. Duktiga instruktörer guidar dig genom träningspassen och boostar dig med positiv energi. Instruktörerna pratar engelska men passen och rörelserna är lätta att följa med i. Så upp och hoppa och klicka fram något av de 150+ passen!

18. Få receptförslag


Längst ner på Min dag hittar du Upptäck recept, en riktigt skatt när det gäller smarriga receptförslag. Skrolla runt bland olika kategorier som Bästa matlåderecepten, Pizza, Grillat och mycket mer. Allt gott du kan tänka dig finns samlat här!

19. Ta hjälp av Siri


De med iPhone kan låta Siri hjälpa dem med sina hälsosamma vanor. Be Siri registrera din frukost, eller berätta hur många SmartPoints du har kvar. Med tiden lär sig Siri dina vanor och rekommenderar dig genvägar för att hålla dig på banan.

20. Skapa recept


Har du en rätt du äter regelbundet? I appen finns en Skapa recept-funktion som gör att du kan spara den och snabbt registrera den när du vill. (Du slipper nu lägga in varje ingrediens för sig.) Har du ett livsmedel du alltid äter, spara det som en favorit genom att klicka på stjärnan bredvid namnet.

21. Få uppmärksamhet för dina milstolpar


Gått ner 3 kg? Nådde du ditt aktivitetsmål? Du får välförtjänt uppmärksamhet. Vi skickar meddelanden när du uppnår milstolpar längs vägen. 

22. Hitta de som liknar dig i vårt Community


I Community, vårt privata Community enbart för medlemmar i WW appen, hittar du en stor dos inspiration. De här dina nya vänner, kom och träffa dem. 

23. Anta utmaningen med de blå plupparna


Har du funderat på vad de blå plupparna betyder? De representerar de dagar du har varit i din hälsosamma zon, vilket innebär att du är på rätt spår. Se hur många du kan få i rad!

24. Dela recept


Dela med dig av dina favoritrecept från WW via sms eller mail, direkt från appen. Om den du skickar till har WW appen installerad, så öppnas det där och de kan enkelt registrera det.

25. Följ din viktresa


Att registrera din vikt är så mycket mer mer än bara siffran på vågen. Reflektera över vad du fokuserat på, hur det känns från vecka till vecka med hjälp av emojis. Du kan notera vilka vanor som du tagit till dig, utmaningar du har stött på och tillfällen som gjorde dig stolt. 

26. Du väljer ditt mål: viktminskning eller hälsosamma vanor


WW ViktVäktarna handlar om hälsa och välmående genom hela livet, det är därför du kan välja om du vill gå ner i vikt, eller hålla din vikt när du lär dig hälsosamma vanor. Du gör valet i dina inställningar.

27. Ändra plan


Ibland behöver du testa något nytt. Om du bestämmer dig för att byta plan, så kan du göra det i inställningar. Klicka på din profil högst upp till höger och sedan på inställningar. Vi rekommenderar att du ger en plan minst två veckor innan du byter. Det kan ta ett tag att lära sig ett nytt sätt att äta och våra undersökningar har visat att två veckor är en lagom tid att vänja sig.

28. Få gratismånader genom att värva vänner


Som medlem kan du värva dina vänner. När en vän går med får både du och din vän en månad gratis. Och det finns ingen begränsning! Värva så många vänner du vill!