Om programmet

20 saker du inte visste att WW-appen kan göra

Att registrera mat är bara början.

Din WW app innehåller ett gäng med bra verktyg som hjälper dig att nå dina mål. Börja med den här listan så har du snart koll på alla. 

1. Registrera din sömn

 

Nu kan du registrera din sömn i WW appen, precis som du registrerar din mat och aktivitet. 

  • Lär dig enkla sova bättre-strategier och hur sömn spelar en viktig roll för din viktminskning.
  • Upptäck vad som fungerar, och vad som inte gör det, så att du kan göra hälsosamma förändringar.
  • Ta del av våra artiklar som förklarar kopplingen med sömn och vikt, med innehåll från sömnexperter och andra användbara tips. 

 

2. Registrera vatten

 

Vår nya funktion låter dig registrera hur mycket vatten du dricker. Klicka på ”+” ikonen i raden för vatten på Min dag. 

 

3. Sök restaurangmat

 

Restaurangmat

Fortsätt ha koll på SmartPointsvärdet även när du äter restaurangmat. Skrolla ner och klicka på Restauranger och sök baserat på restaurang eller SmartPointsvärde. 

4. Livesända workshops*

 

Våra medlemmar är positiva till våra tillfälligt livesända workshops och visar 97% nöjdhet.

Upplev alla fördelar med att gå på workshops, men gör det hemifrån.

*Tillgängligt för dig med ett Coach + Digital workshop – medlemskap. 

 

5. Vetenskapligt grundade veckans tema

 

Veckans tema

Varje vecka väljer vi ett tema som vi vet hjälper medlemmar att följ programmet. Du hittar temat på Min dag. 

 

6. Streckkodsläsaren

 

Streckkod


När du är i affären kan du smidigt skanna streckkoderna på förpackningarna och direkt få fram ett SmartPointsvärde. Spara det, gör det till en favorit eller registrera det direkt.

 

7. Synka din aktivitetsmätare

 

Aktivitetsmätare
Gör det lättare att nå ditt aktivitetsmål genom att synka sin aktivitetsmätare till appen, så kommer det automatiskt att registreras AktivitetsPoints när du rör dig.

 

8. Träna med FitOn

 

Fiton

FitOn är en digital träningsplattform som gör det lättare för dig att röra dig mer - när som helst och var som helst. Perfekt när du vill träna hemma och det gör det dessutom lätt att ta med träningen på semestern. Duktiga instruktörer guidar dig genom träningspassen och boostar dig med positiv energi. Instruktörerna pratar engelska men passen och rörelserna är lätta att följa med i. Så upp och hoppa och klicka fram något av de 150+ passen!

 

9. Få receptförslag

 

Receptförslag
Längst ner på Min dag hittar du Upptäck recept, en riktigt skatt när det gäller smarriga receptförslag. Skrolla runt bland olika kategorier som Bästa matlåderecepten, Pizza, Grillat och mycket mer. Allt gott du kan tänka dig finns samlat här!

 

10. Ta hjälp av Siri

 

Siri
De med iPhone kan låta Siri hjälpa dem med sina hälsosamma vanor. Be Siri registrera din frukost, eller berätta hur många SmartPoints du har kvar. Med tiden lär sig Siri dina vanor och rekommenderar dig genvägar för att hålla dig på banan.

 

11. Skapa recept

 

Skapa recept
Har du en rätt du äter regelbundet? I appen finns en Skapa recept-funktion som gör att du kan spara den och snabbt registrera den när du vill. (Du slipper nu lägga in varje ingrediens för sig.) Har du ett livsmedel du alltid äter, spara det som en favorit genom att klicka på stjärnan bredvid namnet.

 

12. Få uppmärksamhet för dina milstolpar

 

Milstolpar
Gått ner 3 kg? Nådde du ditt aktivitetsmål? Du får välförtjänt uppmärksamhet. Vi skickar meddelanden när du uppnår milstolpar längs vägen. 

 

13. Hitta de som liknar dig i vårt Community

 

Community
I Community, vårt privata Community enbart för medlemmar i WW appen, hittar du en stor dos inspiration. De här dina nya vänner, kom och träffa dem. 

 

14. Anta utmaningen med de blå plupparna

 

Hälsosamma zonen
Har du funderat på vad de blå plupparna betyder? De representerar de dagar du har varit i din hälsosamma zon, vilket innebär att du är på rätt spår. Se hur många du kan få i rad!

 

15. Dela recept

 

Dela recept
Dela med dig av dina favoritrecept från WW via sms eller mail, direkt från appen. Om den du skickar till har WW appen installerad, så öppnas det där och de kan enkelt registrera det.

 

16. Följ din viktresa

 

Vikt
Att registrera din vikt är så mycket mer mer än bara siffran på vågen. Reflektera över vad du fokuserat på, hur det känns från vecka till vecka med hjälp av emojis. Du kan notera vilka vanor som du tagit till dig, utmaningar du har stött på och tillfällen som gjorde dig stolt. 

 

17. Meditera med Headspace (engelska)

 

Headspace
Vårt samarbete med Headspace ger dig små tillfällen med mindfulness under din hälsoresa. Testa våra exklusiva och gratis meditationer, enbart för WW medlemmar. 

 

18. Du väljer ditt mål: viktminskning eller hälsosamma vanor


WW ViktVäktarna handlar om hälsa och välmående genom hela livet, det är därför du kan välja om du vill gå ner i vikt, eller hålla din vikt när du lär dig hälsosamma vanor. Du gör valet i dina inställningar.

 

19. Ändra plan

 

Ändra plan
Ibland behöver du testa något nytt. Om du bestämmer dig för att byta plan, så kan du göra det i inställningar. Klicka på din profil högst upp till höger och sedan på inställningar. Vi rekommenderar att du ger en plan minst två veckor innan du byter. Det kan ta ett tag att lära sig ett nytt sätt att äta och våra undersökningar har visat att två veckor är en lagom tid att vänja sig.

 

20. Få gratismånader genom att bjuda in vänner

 

Bjud in vänner
Som medlem kan du bjuda in vänner. När en vän går med får både du och din vän en månad gratis. Och det finns ingen begränsning! Bjud in så många vänner du vill!