Framgångshistorier

Stina tog kontroll över maten

När Stina tog beslutet att gå ner i vikt bestämde hon sig även för att det var sista gången hon gick ner i vikt – någonsin.

Stina, Möten, 26,7 kg

 

“ – Jag är lycklig eftersom jag känner mig bekväm men framförallt mår jag så mycket bättre. ”

 


När Stina tog beslutet att gå ner i vikt bestämde hon sig även för att det var sista gången hon gick ner i vikt – någonsin. Målmedveten gick hon på vartenda möte, det fanns inga ursäkter, och det är något hon hållit fast vid hela resan – att väga sig varje vecka.
– Tillsammans med min sambo gick jag in för detta till 100 %. Den viktiga förändringen är planeringen av maten. Jag har tagit kontroll och är jag hungrig när min portion är slut fyller jag på med grönsaker. Goda middagar njuter jag fortfarande av men jag har lärt mig att prioritera rätt och veckobonusen sparar jag till en dag.

På tio månader gick Stina ner 26,7 kg och blev guldmedlem sex veckor senare.

– Jag är lycklig eftersom jag känner mig bekväm men framförallt mår jag så mycket bättre. De största fördelarna med att gå ner i vikt är att jag vet precis hur jag ska äta för att må bra, jag orkar leka med mina barn och kan köpa kläder utan att oroa mig för hur de ska sitta.

Stina valde att dela sin viktresa på Instagram och fick genast en massa pepp och heja-rop vilket sporrade henne att fortsätta.

– Jag älskar att peppa och hjälpa andra att nå sina mål. Det behöver inte vara så svårt, jag valde att fokusera på att få kontroll på maten och gå promenader, sedan fick motion och träning komma efter. Jag som aldrig förr sprungit, gick ut och satte en 5 kilometers runda lite spontant en kväll och nu är jag fast!
 

Stinas tips:

  • Skriv upp varenda liten grej du äter, checklistan är A och O
  • Väg dig varje vecka
  • Drick vatten
  • Fokusera på en sak i taget. Träningen kan vänta
  • Var inte rädd att använda Veckobonusen. Du måste tillåta dig själv att leva