Om programmet

Upptäck appen

WW appen är mer än bara en plats att hålla koll på vad du äter och dricker!

Du kanske främst använder din app för att hålla koll på vad du äter och hur mycket du rör på dig, men använder du dig av alla de bra funktioner som finns i den?

Du kan söka bland mer än 15000 livsmedel och 3000 recept i vår databas – och du kan dessutom skapa dina egna. Du kan markera mat eller recept som favoriter för att göra registreringen snabbare eller använda vår smarta streckkodsläsare för att snabbt hitta SmartPointsvärden på förpackade livsmedel. När det kommer till att registrera dina aktiviteter, gör det enkelt genom att synka din aktivitetsmätare till vår app så sker det automatiskt. Nu kan du följa hur många AktivitetsPoints du samlar ihop!  

Häng med i klubben

I Community hittar du uppmuntran, tips, bilder och videos från andra medlemmar – och du kan ge tillbaka genom att dela med dig av dina upplevelser och det du får kämpa med. Det är enkelt att hänga på!  

Du kan söka efter inlägg via hashtags genom att söka på till exempel #vvtillsammans eller #nystart. En av våra mest populära är #100passtillmidsommar.

Varför inte anta utmaningen om att samla blå pluppar? De dagar du håller dig inom din smarta zon får du en blå markering på det aktuella datumet. Hur många blå dagar får du ihop under kommande månad? Tagga dina inlägg mes #blådagar.

Streckkodsläsaren

Streckkodsläsaren är ett smart verktyg för att snabbt hitta SmartPointsvärdet om du har förpackningen. Klicka bara på den lilla streckkodssymbolen till höger om sökfältet på Min dag och passa in förpackningens streckkod i rutan. Du får direkt upp SmartPointsvärdet antingen ur vår databas eller så hittar du livsmedel som andra medlemmar lagt in. Tänk bara på att livsmedel inlagda av andra medlemmar är inte verifierade och du bör därför vara extra uppmärksam på att värdet stämmer. Finns inte livsmedlet med alls, kan du enkelt räkna på det via Calculatorn.

Tips! NollPointsmat som läggs in via calculatorn kommer felaktigt att få ett värde om du utgår från näringsvärdet på förpackningen. Livsmedel som ska vara 0 SmartPoints bör du inte scanna eller räkna på. Använd istället sökfältet för att söka fram NollPointsmaten om du är osäker. Till exempel laxfilé eller bönor. 

Receptskaparen

Receptskaparen använder du för att räkna fram SmartPointsvärdet på dina egna recept. Du hittar den under Recept – Skapa recept.

  1. Ange ett namn
  2. Välj hur många portioner receptet är för
  3. Lägg till ingredienser och mängder
  4. Spara

Du får nu fram SmartPointsvärdet per portion och kan registrera det. Det finns sedan sparat bland dina egna recept i appen.