Veckans tema

Välkommen till mittWW™

Vårt nya program mittWW är vårt mest personligt anpassade program någonsin.

Vi har under 50 år hjälpt miljontals människor världen runt att gå ner i vikt och bli hälsosammare. Nu knyter vi ihop all vår erfarenhet med den senaste vetenskapen inom nutrition och beteende. Med mittWW  ges du möjlighet att följa programmet på det sätt som passar dig bäst. Oavsett om du följer Grön, Blå eller Lila kommer dessa tips leda dig till framgång.

Upptäck din NollPointsmat.
Du hittar NollPointsmaten i WW appen. Den här maten utgör basen i en hälsosam kost och det är mat du ska kunna äta vid alla dina måltider. Du behöver varken mäta, väga eller regga den. De hjälper dig att stretcha din SmartPointsbudget och du har alltid ett bra val nära till hands när du har få eller inga SmartPoints kvar. Vilka livsmedel som finns på NollPointslistan skiljer sig mellan de olika planerna.

Allt om NollPointsmat 

Håll koll.
För att lära sig ett nytt program (eller för att fortsätta nå framgångar på WW Flex - numera Blå plan) behöver du leva det. Det innebär att regga all mat som har ett SmartPointsvärde på den plan du följer. Även om du har registrerat ett tag, anta utmaningen att hålla dig inom den hälsosamma zonen! Att hålla koll på det du äter och dricker är hemligheten bakom att gå ner i vikt.

Allt om SmartPoints 

Interagera med andra medlemmar.
Veckans Workshop och Community i WW appen kan ge dig tips, stöd och inspiration. En studie som gjordes på WW medlemmar visar att de som regelbundet besöker en Workshop går ner mer i vikt än de som inte kommer regelbundet.