Delad glädje är dubbel glädje

Ja, det uttrycket har de flesta av oss hört många gånger, och känner förmodligen igen oss i. För visst är det så att det mesta är roligare tillsammans?
Publicerad 5 mars 2020

Den 20 mars är det internationella glädjedagen och årets tema är “happier together”. En dag att fokusera på vad vi har gemensamt istället för att fokusera på olikheter. Alla vill vara glada och tillsammans blir vi ännu gladare!

Att vara del av en gemenskap och göra något tillsammans mår vi alla bra av och gör att det mesta känns lättare. Och att skratta och vara glad har dessutom många bra effekter på hälsan - du blir mindre stressad, friskare, får bättre immunförsvar etc. Så det är inte så konstigt att studier visar att medlemmar som har följt WW ViktVäktarnas program med en vän gick ner 13% mer i vikt än de som gjorde det på egen hand.* 

Här kan du läsa om vännerna Disa, Lisa, Anna, Annelie och Lasse som gick ner i vikt tillsammans. 

Bli en del av vår gemenskap

Oavsett om du går på workshops eller tar del av Community i appen så är du en del av den gemenskap som kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Alla våra medlemmar siktar mot samma mål och kämpar med samma utmaningar som du gör - så ta hjälp av andra och dela tips och erfarenheter. 

Du vet väl att du som redan är medlem, eller blir medlem, kan värva en vän så får ni båda en kostnadsfri månad? Ibland får vännen du bjuder in dessutom ett ännu bättre erbjudande. Det har visat sig att de som har bjudit med en vän har gått ner 29% mer i vikt än de som inte har gjort det. Så ta med din vän, partner eller kollega nästa gång!

*Member data comparing weight loss on WW program after 8 weeks in multi-member households versus weight loss in single member households."