Vad kan du förvänta dig?

  1. Wellness Check-in. Du väger dig enskilt tillsammans med din Wellness Coach (vi har öppet för Wellness Check-in på utvalda orter, för mer info se här). 
  2. Wellness Workshop tar ca 30 min.  I vår Wellness Workshop (tillfälligt livesända) diskuteras relevanta ämnen som rör viktminskning. Du kan prata så lite (eller så mycket) som du vill. 
  3. Inpireras av varandra. Kom tillbaka! De andra medlemmarna i den här gruppen kommer bli en viktig inspirationskälla och stöd för dig.
vad är bmi

Vad händer på en Wellness Workshop?

Varje vecka diskuterar vi ett gemensamt ämne som rör viktminskning, mat eller motion på alla våra workshops. Så oavsett vilken workshop du deltar i, har vi samma tema på veckans Wellness Workshop.

Kickstartsmeny

Få Kickstartsmenyer!

4 veckor för att komma igång.
✓ Menyerna är fyllda med massor av förslag på frukostar, luncher och middagar inkl inköpslista.
✓ Går endast att få på en Wellness Workshop.

Vårt SmartPointsprogram

Med SmartPoints äter du en mer balanserad kost samtidigt som du drar ner på sockret och det mättade fettet. Du går ner i vikt och äter hälsosammare. Räkna SmartPoints för att hålla koll på kalorier, fett och socker helt enkelt! Livsmedel som har lågt SmartPointsvärde är de bästa och mest hälsosamma. De mättar bra och innehåller massor av nyttigheter.