Vårt bästa medlemskap

Digital + Studio

Med Digital + Studio går du på Wellness workshops i hela Sverige. Du väger dig, får stöd och motivation från våra coacher och andra medlemmar. Du får Veckans Viktiga, ett material med läckra recept och intressanta artiklar. Utöver mötena hittar du inspiration och hjälp i våra redskap på webben och i appen.

Första steget är att bestämma din målvikt tillsammans med din coach, som hjälper dig att lägga upp en plan för att du ska nå din målvikt. När du har nått din målvikt lär du dig hur du håller din nya vikt med vårt jämviktsprogram.

När du gått jämviktsprogrammet är du guldmedlem. Grattis! Som guldmedlem får du, så ofta du vill, komma och väga dig och lyssna till veckans tema. Detta gäller så länge du ligger max 2 kg från din målvikt och besöker oss minst var 10:e vecka.

Hur går det till?

Vad händer på Wellness Workshop?

Varje vecka diskuterar vi ett gemensamt ämne som rör viktminskning, mat eller motion på våra WW Studio runt om i Sverige. Så oavsett var i Sverige du besöker oss, har vi samma tema på veckans Workshop.

Här får du en liten sammanfattning av kommande veckors teman. 

 

Vecka 41: Motion – effektivt och roligt

Motion på längden och tvären. Vad passar dig? Vad finns det för olika motionstyper? Vad gör det för vår hälsa och vårt välmående? Många frågetecken rätar vi ut.

 

Vecka 42: App, app, app

App, app, app! Stopp där! Stanna upp och lär dig alla fördelar med appen!

 

Vecka 43: Varning varning! Red alert! Eller?

Lyssnar du på dina signaler och hur väljer du att svara på dem?

Vårt SmartPointsprogram

Med SmartPoints äter du en mer balanserad kost samtidigt som du drar ner på sockret och det mättade fettet. Du går ner i vikt och äter hälsosammare. Räkna SmartPoints för att hålla koll på kalorier, fett och socker helt enkelt! Livsmedel som har lågt SmartPointsvärde är de bästa och mest hälsosamma. De mättar bra och innehåller massor av nyttigheter.