ringar
Bli ditt bästa jag till ditt

Bröllop

I förberedelserna inför din stora dag finns vi här om du behöver receptinspiration, gå ner i vikt, träningstips och mycket mer för att guida dig att nå ditt mål så att du kan bli ditt bästa jag till DIN stora dag. 
Gå ner i vikt till bröllop

Det handlar om DIG! Och vi finns här för din skull.

Att gifta sig är en av livets största händelser och det är mycket som ska förberedas för att få till det perfekta bröllopet. Förmodligen är det den dyraste festen som du någonsin kommer att ha! Vi kan inte hjälpa dig att hålla dig till din budget men vi kan hjälpa dig att gå ner i vikt och att nå din viktmål så du kan njuta till fullo av din stora dag. 

Fokusera på det som är viktigt för dig och låt oss ta hand om resten!

Läs även:

5 sätt att hantera bröllopsstressen >>

Så kommer du i form inför bröllopet >>

Se 15 tips för att gå ner i vikt >>

Hur fungerar WW ViktVäktarna?

mittWW är vårt mest personligt anpassade program någonsin
För att ge dig flexibilitet så får du, förutom en personlig SmartPointsbudget, även en anpassad lista med NollPointsmat (mat som du inte behöver väga och mäta). Du har friheten att äta vad du vill samtidigt som du guidas att göra smarta och hälsosamma val för att nå dina mål. 
När du blir medlem får du besvara några enkla frågor om din livsstil och dina matvanor så att vi kan matcha dig med en plan som passar dig - Grön, Blå eller Lila. För att få stöd på vägen kan du få hjälp via en Online coach i en sluten Facebookgrupp. 

Du är inte ensam!
Dela dina erfarenheter med andra blivande brudar på en workshop nära dig, i din Online coach-grupp på Facebook eller på vår sociala plattform Community. Upptäck recept, dela smarta tips eller varför inte diskutera bröllopsklänning. 
 
24/7
De digitala redskapen i WW-appen och på vår webbsida ger dig tillgång till programmet dygnet runt. Oavsett var du är så kan du regga mat, vikt och aktivitet så att du kan fokusera på ditt mål - att bli ditt bästa jag till den stora dagen!
Gå ner i vikt till bröllop

Bröllop som målbild!

icons/ico_actionPlan Created with Sketch.
Diana, -16 kg

Diana har provat allt från LCHF till GI och Itrim, men inget fungerade i längden. Med bröllopet i sikte beslöt hon sig för att gå ner i vikt med ViktVäktarna.

– Jag har äntligen hittat en balans som jag inte trodde fanns!

Du får 50% rabatt med vårt medlemskap Online Coach + Digital