Jonas Hallberg om WW ViktVäktarna | WW Sverige

Mitt nya liv börjar nu – jag har ingen tid att förlora!

Jonas är äntligen under 100 kg!

Jonas varför

”Jag har inte ens fyllt femtio, jag vill inte behöva äta mediciner resten av livet för att det rinner fett i mina blodådror”

Vad fick dig att bli ambassadör?

Jag var mullig redan som barn. Min underbara mormor sa alltid till mig att äta lite mer, mat var hennes sätt att visa kärlek. Och det där har suttit i sen, det har blivit mitt sätt att visa mig själv uppskattning. Jag är alltid värd något gott att äta. Nu inser jag att jag varit allt annat än snäll mot mig själv och att om det är något jag är värd så är det att må bra. Mina kolesterol- och blodfettvärden är skyhöga och jag måste äta mediciner dagligen. Jag vill inte ha det så, jag har inte ens fyllt femtio.

WW ViktVäktarna har funnits i mitt liv alltid. Jag gick själv programmet för många, många år sedan – på den tiden man skrev ner antalet prickar i en fysisk liten bok och fick klistermärken i form av guldstjärnor när kilona började trilla av. Det är ingen trend-diet eller quick fix, det är en vetenskapligt bevisad metod som hjälpt miljontals människor världen över till sunda vanor. Även om jag ser fram emot att kunna gå på stranden med gott självförtroende så är mitt primära mål är att slänga medicinburkarna. Mitt nya liv börjar nu – jag har ingen tid att förlora!

Prova 4 veckor gratis!

Med vårt program mittWW får du hjälp att prioritera din hälsa.