Välkommen. 

 

Det är lättare än du tror att gå ner i vikt. Nu har du chansen att testa! Det här erbjudandet är särskilt riktat till män och du som går med kommer att ingå i en online-grupp med bara män. 


Prova på WW Viktväktarna gratis i tre månader. Gäller Online Coach + Digital. (ord pris 395:-/mån, totalt 1 185:- )

Vi har valt att rikta det här specialerbjudandet till män. Det beror på att män överlag är lite sämre på att ta hand om sin hälsa än kvinnor och det vill vi försöka ändra på. Vi har begränsat erbjudandet till 100 platser, så först till kvar gäller. Men om du råkar komma lite sent till kvar så ger vi dig bra rabatt, nämligen 50%. Det erbjudandet gäller också dig som är kvinna och hittat hit.
 
Efter de tre månaderna kommer vi att ställa några frågor om hur du upplevde tiden med WW Viktväktarna. Du kommer kanske också få frågan om att medverka i en kommande kampanj, men det är förstås helt upp till dig.

Lycka till med din viktminskning!

Så fungerar Online Coach + Digital

  • I en sluten Facebookgrupp får du personlig coaching och support när det passar dig. Du får tillgång till filmer, veckomenyer och utmaningar och kan ta del av materialet när du vill
  • Livechat med din coach 1 timme per vecka
  • Rapportera din vikt med Facebook Messenger
  • Veckoutmaningar
  • Receptförslag
  • Tips motivation och inspiration från andra medlemmar

WW-appen

 
Ägg, fisk och kyckling = Noll SmartPoints

 

Livsmedel som har noll SmartPoints behöver du inte väga, mäta eller hålla koll på. Beroende på vilken plan du väljer kan du äta NollPointsmat som exempelvis kyckling, kalkon, ägg, fisk, skaldjur, baljväxter samt de flesta frukter och grönsaker. Ät och njut!