Licensprodukter

Vi på ViktVäktarna säljer en hel del frysta färdigrätter och soppor under varumärket Weightwatchers. Dessa färdiga frysrätter och soppor säljs i vanliga dagligvarubutiker så som Ica, Coop, City Gross och Hemköp. Men de säljs även på internet hos t ex mat.se och mathem.se.

Våra frysrätter kommer i flera olika smaker och varianter. Några av frysrätterna är risotto med lax eller kyckling men det finns även flera pastarätter samt en härlig köttbit med potatis och sås. Frysrätterna innehåller mellan 8 och 10 SmartPoints så att du har tillräckligt med SmartPoints kvar för resten av dagens måltider. På förpackningarna till alla frysrätter finns både näringsdeklaration och innehållsförteckning så att du vet vad du stoppar i dig.

Våra soppor är redo att värmas antingen i mikrovågsugn eller kastrull. Det finns flertalet smaker att välja mellan som t ex champinjonsoppa eller gulaschsoppa. Sopporna innehåller mellan 4 och 6 SmartPoints och på baksidan av produkten finns både innehållsdeklaration och näringsinformation.

Vare sig du väljer någon av våra frysrätter eller soppor passar de utmärkt som lunch eller när du inte har tid till att laga mat.