Coach Marie B - "Du kan äta vad du vill men inte alltid." | WW ViktVäktarna

Säg hej till Marie

Jag heter Marie och bor i Täby norr om Stockholm

Jag är en inflyttad Norrlänning som älskar att tillbringa tid i skog och mark. Som gammal Friskis & Svettis-ledare är jag så nöjd med att kunna återuppta både träning i grupp men också att jag kunnat uppta löpning igen efter min viktresa. Jag älskar att både springa och promenera i skogen för att rensa ut hjärnan.

Jag startade i oktober 2018 och gick i mål i juli 2019 efter att ha minskat ca.20kg, vilade sedan några månader och minskade sedan 5kg till. Totalt 25,7kg.

Jag är utbildad Hälsopedagog, ICF certifierad coach och har arbetat heltid som coach på ViktVäktarna i två år. Att bli coach på ViktVäktarna är absolut ett av mitt livs bästa beslut. Jag älskar mitt arbete och att vara den som har förmånen att stötta och inspirera medlemmar till den livsstilsförändring de gör och det är ett otroligt stort och viktigt arbete.

#alltmenintealltid är den bästa slogan och hashtagg som finns. Du kan äta vad du vill men inte alltid.

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som Premium-medlem träffa vår coach Marie över Zoom. Marie är utbildad Hälsopedagog och har jobbat som coach i två år. Hon har gått ner 25 kilo med hjälp av ViktVäktarnas program och hennes motto är #alltmenintealltid.

Mötesschema finns i kalendern.

Klicka här för att komma till Maries livesända workshop

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!