Ut och gå - Livesänd temagrupp | WW ViktVäktarna

För Coach + Digital-medlemmar:

Ut och gå med oss!

Trött på att sitta framför datorn? Snöra på dig skorna och lyssna på veckans livesända workshop under din promenad istället. Dubbelt så bra - du får pepp och motion på samma gång!

Se tider och anslut till livesändningen nedan.

Så deltar du i den livesända temagruppen:

WW Ut och gå

Vi rekommenderar att du deltar i din livesända workshop via WW-appen med din mobiltelefon. Gå med i Community-gruppen WW Ut och gå för att enkelt ansluta till din livesända workshop och aldrig missa några nyheter från resten av gruppen!

Föredrar du att vara med via dator, ansluter du genom att klicka på länken nedan och loggar in med ditt WW-inlogg. Tänk på att du behöver ha Zoom installerat på din dator!

Lär känna din coach

Säg hej till Marie!

Jag heter Marie och bor i Täby norr om Stockholm

Jag är en inflyttad Norrlänning som älskar att tillbringa tid i skog och mark. Som gammal Friskis & Svettis-ledare är jag så nöjd med att kunna återuppta både träning i grupp men också att jag kunnat uppta löpning igen efter min viktresa. Jag älskar att både springa och promenera i skogen för att rensa ut hjärnan.

Jag har varit Guldmedlem i ganska precis två år, jag startade i oktober 2018 och blev Guldmedlem i juli 2019 efter att ha minskat ca.20kg, vilade sedan några månader och minskade sedan 5kg till. Totalt 25,7kg.

Jag är utbildad Hälsopedagog, ICF certifierad coach och har arbetat heltid som coach på ViktVäktarna i två år. Att bli coach på ViktVäktarna är absolut ett av mitt livs bästa beslut. Jag älskar mitt arbete och att vara den som har förmånen att stötta och inspirera medlemmar till den livsstilsförändring de gör och det är ett otroligt stort och viktigt arbete.

#alltmenintealltid är den bästa slogan och hashtagg som finns. Du kan äta vad du vill men inte alltid.

Marie, coach i temagrupp Ut och gå

Om livesända workshops

Våra livesända workshops och temagrupper gör det möjligt för dig att få det stöd du behöver oavsett var du befinner dig.