Ut och gå - Livesänd temagrupp | WW ViktVäktarna

För Coach + Digital-medlemmar:

Ut och gå med oss!

Trött på att sitta framför datorn? Snöra på dig skorna och lyssna på veckans livesända workshop under din promenad istället. Dubbelt så bra - du får pepp och motion på samma gång!

Se tider och anslut till livesändningen nedan.

Så deltar du i den livesända temagruppen:

WW Ut och gå - Just nu pausad

Denna workshop är för tillfället pausad.

Vi rekommenderar att du deltar i din livesända workshop via WW-appen med din mobiltelefon. Gå med i Community-gruppen WW Ut och gå för att enkelt ansluta till din livesända workshop och aldrig missa några nyheter från resten av gruppen!

Föredrar du att vara med via dator, ansluter du genom att klicka på länken nedan och loggar in med ditt WW-inlogg. Tänk på att du behöver ha Zoom installerat på din dator!

Säg hej till coach Marie!

Som utbildad Hälsopedagog på GIH i Stockholm och ledare inom F&S visste jag precis hur jag skulle leva för att må bra. Tänk att jag ändå tillät mig att öka över 25 kg i vikt innan jag tog tag i saken och blev medlem i WW ViktVäktarna i oktober 2018.

De första 10 kg hade smugit sig på successivt och när jag fick ett nytt jobb med många resdagar gick jag upp 15 kg till.

Jag gick "all-in" i WW ViktVäktarnas program och förvånades över hur lätt det var att följa och hur god maten var. I december 2019 nådde jag min målvikt, drygt 25 kg lättare.

Under 2019 utbildade jag mig till Wellness Coach och det är ett av mitt livs absolut bästa beslut.

Som fd norrlänning älskar jag att tillbringa tid i skog och mark, jag har kunnat återuppta min löpning och bor i en förort till Stockholm som kallas "staden på landet" vilket gör att jag har naturen runt knuten. Jag försöker att komma ut och promenera varje dag, kort eller långt. Det är då jag tankar energi och tänker kloka tankar.

Häng med mig på lunchpromenad, oavsett om du är i en stad eller på landet, allt blir lättare och roligare om man är flera.

Vi hörs!

Marie, coach i temagrupp Ut och gå

Om livesända workshops

Våra livesända workshops och temagrupper gör det möjligt för dig att få det stöd du behöver oavsett var du befinner dig.