Mat & recept

På ViktVäktarna älskar vi mat, vi tror inte att man lyckas i längden att gå ner i vikt och hålla den om man sätter upp en massa förbud. Det måste finnas utrymme för den mat och de godsaker du verkligen gillar och vill fortsätta unna dig. Vi har mängder av läckra recept som passar både vardag och fest. 

ViktVäktarnas Matkasse

ViktVäktarnas Matkasse hjälper dig till en smart och hållbar livsstil. Du slipper fundera över vad som ska serveras till middag varje dag, och kan vara säker på att det blir en nyttig måltid. Dessutom sparar du tid till annat då de flesta recepten är både enkla och snabba att tillaga. Nyhet, nu även laktosfri!

 

Passa på - ViktVäktarnas matkasse från 349 kr! 

Läs mer

 

Ingefärs- och chililax

Att äta på restaurang

Jo, men visst kan du fortfarande gå på restaurang när du går ner i vikt.  Med ViktVäktarna äter du vanlig mat vilket innebär att du fortfarande kan njuta av restaurang- och cafébesök tillsammans med familj och vänner. Vi har tipsen som gör att du kan fortsätta njuta och ändå gå ner i vikt när du går på restaurang. 

Mat för hela familjen

Våra recept är hälsosamma och nyttiga och passar hela familjen. De familjemedlemmar som inte behöver tänka på vikten kan enkelt äta en större portion eller tillsätta någon ingrediens. Även ViktVäktarnas Matkasse innehåller nyttiga, hälsosamma recept som passar hela familjen.