Matgeek i samarbete med WW ViktVäktarna | WW ViktVäktarna

Matentusiasten och Youtubern

Johan "Matgeek" Hedberg i samarbete med WW ViktVäktarna

Vem är Matgeek?

Bakom Matgeek hittar vi Johan Hedberg som driver Sveriges största matlagningskanal på YouTube. Johan är en matintresserad hobbykock som tidigare arbetat inom PR och kommunikation. På sin YouTube-kanal, som han haft i 7 år, testar han nyheter, gör olika “how-to's”, slår hål på myter etc.

Missa inte WW ViktVäktarnas samarbete med Matgeek där han under året kommer laga sina favoritrecept från WW-appen på sin YouTube-kanal!

Johan hittar balans med WW ViktVäktarna

Samarbetet med WW ViktVäktarna är efterlängtat eftersom Johan själv har gjort en hälsoresa med WW ViktVäktarna.

-Jag äter ju den här maten. Mitt mål är att slå hål på de myter som finns och synen om att späka sig själv. Det här handlar om att må bra. Jag får hjälp att hitta balans. Nu kan jag njuta av en kaka utan att få dåligt samvete!

Det var när Johans producent hade gått ner mycket i vikt med WW ViktVäktarna som han också bestämde sig för att testa konceptet.

-Jag såg på honom hur bra han mådde av det. Nu har jag haft appen sen ett år tillbaka och gått ner ca 5 kg. Kanske blir det några kilon till. Men det viktigaste är att jag har hittat en balans som jag mår bra av, och jag är generellt mycket piggare.

Med hjälp av appen har Johan fått koll på vad han äter och blivit mer medveten om sina val.

-Det är skönt att veta att ägg är noll [på Blå och Lila plan]. Det gäller som matlagare att alltid ha bra val till hands när man blir sugen. Det bästa med appen är att den lär sig vad jag äter. Jag gillar även att man kan spara recepten som favoriter.

Johan är allätare och lagar gärna mat som går hem även hos barnen.

-Vi varierar med kyckling, fisk, linser, sallader och soppor. Bouillabaisse är en favorit som känns lyxig och går hem hos barnen!

Vill slå hål på myter om WW ViktVäktarnas program

-Jag vill visa att det är vanlig, god mat. Jag vill även laga sånt som folk inte förknippar med WW ViktVäktarna i första hand. Gärna grillat! Mitt mål är att få folk att våga testa! Det bästa med WW ViktVäktarna är ju att jag kan fortsätta njuta av t.ex. en mörk rom då och då.

Johan "Matgeek" Hedberg förbereder grillen
Gör som Matgeek - bli WW-medlem idag

Prova 4 veckor gratis!

Fortsätt ät det du älskar samtidigt som du går ner i vikt. I vår app hittar du 4000+ goda recept!