Framgångshistorier

Flexibiliteten gör det enkelt för studerande ViktVäktare

Isabelle, -31 kg

Isabelle beslöt sig för att investera i hälsan och har äntligen hittat en hållbar balans som fungerar såväl i studentlivet som sambolivet.

– Det bästa med ViktVäktarna är att det fungerar i alla lägen – vardag som fest!

Isabelle hade kämpat med övervikt hela livet och kände sig förvirrad i viktminskningsdjungeln. Hon hade provat LCHF men när suget efter kolhydrater blev för stort var det kört. Tillslut bestämde hon sig för att gå till ViktVäktarna.

– Äntligen har jag hittat en balans och kan äta varierad mat. Nu kan jag och sambon äta samma mat och jag har mer energi både i vardagen och till träning.

Nyttig mat är inte dyrt

För Isabelle innebär nyttig mat inte att det behöver vara dyrt. Nyckeln är att laga mat från grunden, istället för att köpa halvfabrikat, och att ha matlådor.

– ViktVäktarna har många enkla vardagsrecept i appen. Det blir mycket kyckling eftersom det är gott, nyttigt och går att variera.

Till mellanmål väljer Isabelle en frukt istället för kaloririka alternativ.

– Det är så mycket enklare nu när jag kan äta en frukt när jag är sugen på något istället för något annat kaloririkt som jag gjorde innan.

Isabelle tycker också att det är enkelt att anpassa programmet till sitt liv – både i vardagen och vid speciella tillfällen.

– Jag behöver aldrig hoppa över något. Vet jag att jag ska gå på fest så går det att planera in i budgeten och använda Veckobonusen.

Gynnar träningen

Med ViktVäktarna äter Isabelle äntligen mat som gör att hon får mer energi och ork – även för att kunna träna.

– Programmet gör att jag äter bra mat. De bästa valen är mat med låga SmartPointsvärden och den maten är bra val även när man vill ha energi för att träna och bygga muskler – proteiner och bra kolhydrater.

Isabelle tränar flera gånger i veckan och gillar att se hur kroppen formas.

– Nu när jag har mer energi så har jag tagit träningen ett steg längre. Även om inte vågen inte alltid visar minus så märker jag att kroppen blir smalare och tightare av träningen.

Träning med ViktVäktarna

Möten & app – en bra kombination

För att hålla motivationen uppe går Isabelle regelbundet på möten och ser till att använda appen flitigt.

– Appen är guld värd! Att skanna varor i butiken och kunna registrera när och varsomhelst gör det enkelt. Att veckoplanera är A och O för att komma tillbaka till rutinerna när man haft en dipp.

Tack vare enkelheten och att det fungerar i längden är Isabelle övertygad om att hon ska hålla vikten resten av sitt liv.

– Jag känner mig så mycket mer nöjd med mig själv. Jag sträcker på mig lite extra när jag ser mig själv i spegeln.

TIPS!

  • Se det som en investering i hälsan – det är verkligen värt det!
  • Anpassa programmet efter just ditt liv och dina behov

Du som är student kan nu få upp till 30% i studentrabatt - läs mer här!