Framgångshistorier

Sarah: “Färgglatt på både tallrik och i garderob, passar mig perfekt”

Tillsammans med ViktVäktarna Flex
"Det måste vara för bra för att vara sant!"

När Sarah skulle prova ViktVäktarna Flex blev hon först fundersam på hur det skulle gå ihop.

- Plötsligt var lax 0 SmartPoints, det kunde jag inte äta så mycket av tidigare. Samma sak med ägg. Det måste vara för bra för att vara sant, tänkte jag!

Eftersom Sarah alldeles nyligen konstaterat att hon vill äta betydligt mer kyckling, fisk och skaldjur så kom det nya programmet som en glad överraskning!

- Det är inte bara jag som vinner på detta, det är ju liten klimatpåverkan av den mat som numera är NollPointsmat. Det bäddar ännu mer för smartare val.

Men det är flera saker som är positivt med ViktVäktarna Flex tycker Sarah.

- Nu kan man spara SmartPoints till sin Veckobonus, vilket betyder att jag verkligen kan njuta av att gå på fest, äta lång lyxig frukost eller fira födelsedagar till helgen.

Sarah tycker inte att hon har behövt ändra på något i sin livsstil. Programmet är smidigt att följa och dessutom är det roligt och utmanande med något nytt.

- Som den tävlingsmänniska jag är, så är det kul att se hur många SmartPoints jag lyckas spara som jag sedan kan njuta av till helgens långfrukost eller fika.

- Men jag vill poängtera att jag tycker det är viktigt att äta, och att man inte ska späka sig och vara hungrig när man går ner i vikt. Och med ViktVäktarna Flex kan jag verkligen njuta och äta mig mätt!

Sarahs bästa #FlexEffekt är den viktminskning hon gjorde redan första veckan.

- Jag trodde inte att det skulle visa sig så fort. Med tanke på all lax jag hade ätit!

Hur enkelt det skulle bli att gå på fest är ännu en #FlexEffekt hon inte hade räknat med.

- Ofta bjuds det på lax eller kyckling på fest, och då är det ju mycket lättare att ha koll. Plus att det blir utrymme för att ta lite mer sås. Och jag älskar sås, lika mycket som jag älskar färg!

Ingen av veckorna har hon överskridit sin SmartPointsbudget. Hon upplever att hon kunnat äta sig mätt på mat som hon älskar och mår bra av. Och ändå ha gott om SmartPoints kvar.

- Jag har kunnat göra en riktigt god och matig sallad med bönor, linser, ägg och en dressing av naturell lättyoghurt - med 0-2 SmartPoints!
 

 

Sarahs favoritmat!

 

  • Plockmat - älskar att sitta och äta länge.
  • Paj - min pajdeg med kikärter är nästan noll SmartPoints nu!
  • Grytor - vår slowcooker går bokstavligen varm! Helst med viltkött.

 

Du kan även lyssna på vår podcast med Sarah (säsong 3 avsnitt 14)!