Pernilla Wahlgren om WW ViktVäktarna | WW ViktVäktarna

Pernilla vill hitta formen med WW ViktVäktarna

Mat är en viktig del av Pernillas liv och hon vill inte försaka något för att komma i form. Gör som Pernilla och testa appen med medlemskapet Digital.

Pernillas varför

“Med åldern har det blivit svårare att hålla sig i form och jag måste tänka lite extra på vad jag äter. Jag behöver en spark i baken och en lättanvänd guide för att må bra.”

Frågor & svar med Pernilla

Vilka är dina mål med resan med WW ViktVäktarna?

Ett av mina mål är att komma i mina kläder. Jag vill även få mer energi så att jag orkar med min nya show och det intensiva schemat som jag har. De där envisa trivselkilona som gör mig trött ska bort!

Vad har du för relation till mat?

Jag älskar mat och det är en viktig del av mitt liv. Jag skulle aldrig vilja försaka någon mat, och att utesluta kolhydrater är inte ett alternativ eftersom jag älskar pasta. Jag vill kunna äta vad jag vill och ändå gå ner i vikt, eller hålla vikten. Att bannlysa mat är faktiskt det något av det värsta jag vet!

Vad är det bästa med WW ViktVäktarna?

Det bästa är att ingen mat är bannlyst eller förbjuden!

Har du fått någon aha-upplevelse?

Jag äter oftare ägg i alla dess former nu och skippar sallad med fet dressing. Jag gillar att jag får bättre koll på vad jag stoppar i mig under en dag tack vare att jag reggar allt i appen. 

Använder du appen till något mer än att hålla koll?

Jag blir peppad av att läsa om andra på Community i appen. Dessutom har jag hittat meditationsmusiken som får mig att somna snabbare.

Vilken är din favoritmat som du inte kan leva utan?

Jag älskar all mat! Vällagad mat är viktigt för mig. Och avokado och pasta skulle jag inte kunna leva utan!

Prova 4 veckor gratis!