INGREDIENSER
Bufféfat
300 g rökt fläskfilé
300 g skinka
300 g rostbiff
300 g kycklingfilé, grillad
1 påse salladsmix
20 oliver, gröna och svarta
1 rödlök, strimlad
7-8 halverade cocktailtomater
Waldorfsallad
200 g rotselleri
2 äpplen, syrliga
2 dl matlagningsyoghurt max 8%
½ msk fransk senap
2 tsk pressad citron
10-15 halverade blå vindruvor
8 valnötshalvor
GÖR SÅ HÄR:
Strimla sellerin och koka den några min i lättsaltat vatten. Låt den rinna av och kallna. Tärna eller strimla äpplet. Blanda yoghurt med senap och pressad citron. Smaka av med salt och peppar. Blanda det med selleri, äpple och ca 10 vindruvor. Garnera med valnötter och druvor. Lägg upp köttsorterna på fat och garnera med oliver, lök och tomater. Arrangera skalad/delad frukt på fat och garnera med citronmeliss.