Gnocchipanna med svamp, sötpotatis, blomkål och parmesan
11
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Brukar du koka din gnocchi? Lita då på oss när vi säger 'sluta upp med det'. Stek alltid din gnocchi – den blir härligt krispig på utsidan och ljuvligt fluffig på insidan! Här tillsammans med rostad blomkål och sötpotatis, parmesan, stekt svamp, rostade pumpakärnor och färsk timjan.
Ingredienser
Sötpotatis okokt
300 g
Blomkål
1 medelstor(t)/medelstora
Olivolja
2 tsk
Lök
1 st, gul/gula
Champinjoner
250 g
Pumpakärnor
2 msk, eller solroskärnor
Olivolja
1 msk
Potatisgnocchi
500 g
Parmesanost
50 g
Timjan
20 g, färsk