Foto av Bakad potatis med tonfisk och majs från WW ViktVäktarna

Bakad potatis med tonfisk och majs

6
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Bakad potatis är enkelt, snabbt och gott! Här med tonfisk- och majsröra.

Ingredienser

Bakpotatis

1 liten(t)/små

Lättmargarin 40%

2 tsk

Tonfisk i vatten

1 burk(ar), avrunnen/avrunnet

Yoghurt naturell 0,5%

1 dl

Majs

1 dl

Chilipeppar

½ st, röd/röda

Spenat, färsk

1 dl

Tomat

2 st

Gurka

1 bit(ar)

Päron

1 st

Instruktioner

  1. Baka potatisen 10 minuter i mikron på högsta effekt. Blanda samman yoghurt, tonfisk, majs och finhackad chili. Skär ett kryss i potatisen och lägg i lättmargarin och fyllningen. Blanda samman en sallad med spenat, tomat och gurka. Ät ett päron till. Tips! Tillsätt rivet citronskal i fyllningen.