Foto av Biff med rostade rotfrukter i marinad från WW ViktVäktarna

Biff med rostade rotfrukter i marinad

10
10
8
SmartPoints per portion
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En härlig biff och till det rotfrukter rostade i ugnen. Häll över limesaft över alltihop och du ska se att du kommer att njuta!

Ingredienser

Potatis

1 st

Morot

1 st

Kålrot

1 bit(ar)

Rotselleri

1 bit(ar)

Olivolja

1 tsk

Ryggbiff nöt

125 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Salt

1 tsk

Peppar

1 tsk

Lime

½ st

Persilja

1 msk

Mjölk 0,5%

2 dl

Instruktioner

  1. Skär rotfrukter i klyftor och lägg i en ugnsfast form. Salta och ringla över olja. Tillaga i ugn 225 grader ca 20 minuter. Stek biffen i margarin och krydda med salt och peppar. Blanda lime med persilja, smaka av med salt och peppar, häll det över rotfrukterna. Servera tillsammans med biffen. Drick ett glas mjölk till.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!