Foto av Biffsallad med potatis och senapsdressing från WW ViktVäktarna

Biffsallad med potatis och senapsdressing

9
9
4
SmartPoints per portion
Total tid
45 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En annorlunda varm biffsallad med potatis och en ört- och senapsdressing.

Ingredienser

Potatis

800 g

Rapsolja

4 tsk

Ryggbiff nöt

500 g

WW Salladsdressing med vitlök och gräslök

4 portion(er)

Senap (dijon)

2 tsk

Vatten

2 tsk

Cocktailtomater

250 g

Sallad

200 g

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skala och tärna potatis och blanda ihop med 2 tsk olja, salt och peppar. Lägg på en bakplåtspappersklädd plåt och sätt in i ugn ca 30 minuter tills de är gyllene.
  3. Hetta upp en panna med resterande olja och stek biffarna hastigt på båda sidor, salta och peppra. Ta av från pannan och låt vila fem minuter. Skiva upp dem i tjocka skivor.
  4. Vispa ihop salladsdressingen med senap och vatten.
  5. Halvera tomater. Fördela sallad, potatis, ryggbiff och tomater på tallrikar. Ringla över dressingen.

Anteckning

Lyxa till salladen genom att blanda ner en hård ädelost.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!