Foto av Citrondoftande grön pasta från WW ViktVäktarna

Citrondoftande grön pasta

12
11
11
SmartPoints per portion
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En vårig pastarätt med massa grönt, en frisk smak av citron och toppad med parmesan som en pastarätt bör vara.

Ingredienser

Pasta okokt (typ penne)

400 g

Edamamebönor, kokta

100 g

Haricots verts

100 g

Broccoli

2 stånd

Salladslök

4 st

Olivolja

1 msk

Vitlök

1 klyfta(or)

Citron

1 st

Bladpersilja

3 msk, hackad

Parmesanost riven

3 msk

Instruktioner

  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
  2. Koka upp edamamebönor i saltat vatten tillsammans med haricots verts. Häll av vattnet.
  3. Skär broccoli i mindre bitar. Strimla salladslök. Värm olja i en stekpanna. Fräs broccoli så att den får lite färg.
  4. Lägg i salladslök, edamame och haricots verts i pannan. Pressa i vitlök. Riv över citronskal och blanda runt tillsammans med bladpersilja.
  5. Blanda i pastan, smaka av med salt och peppar. Strö över parmesan och servera.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!