Foto av Dragonfilé med pasta från WW ViktVäktarna

Dragonfilé med pasta

11
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Bra gryta som passar lika bra till vardags som till fest.

Ingredienser

Pasta okokt (typ penne)

6 dl

Lök

1 st, gul/gula

Svamp

250 g

Fläskytterfilé

500 g

Kalkonbacon

100 g

Rapsolja

2 tsk

Dragon

1 tsk

Matlagningsvin, vitt

1 dl

Senap (dijon)

2 msk

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

2½ dl

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och finhacka lök, dela svampen i kvartar. Strimla fläskytterfilé och kalkonbacon.
  3. Hetta upp oljan i en stekpanna. Stek lök, svamp och bacon ett par minuter. Lägg ner köttet och låt steka med några minuter, krydda med dragon, salt och peppar.
  4. Tillsätt matlagningsvin, dijonsenap och matlagningsbas. Låt det puttra några minuter. Servera med pasta och sallad.