Foto av Fisk med citrus från WW ViktVäktarna

Fisk med citrus

6
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Fisk och citron är en välbeprövad kombination som smakar friskt och gott. Det här är en lättlagad fiskrätt som fungerar såväl till helg som till vardag.

Ingredienser

Torsk

600 g

Hummerfond

1½ msk

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

2½ dl

Vetemjöl

2 tsk

Citron

1 st

Lime

1 st

Persilja

½ dl

Potatis

800 g

Gröna ärter

4 dl

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen. Vispa samman fond, grädde, mjöl, citron- och limeskal och persilja i en låg gryta. Låt det koka upp och lägg ner fisken delad i mindre bitar. Låt det sjuda på svag värme 6-7 minuter. Strö över lite klippt persilja och citronskal. Servera med potatis och ärter.