Foto av Fisk med grönsaksris från WW ViktVäktarna

Fisk med grönsaksris

9
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Fina fisken med härliga tillbehör som mättar.

Ingredienser

Hoki

225 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Ris, okokt

½ dl

Purjolök

1 bit(ar)

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Stjälkselleri

1 bit(ar)

Paprika

½ st

Curry

1 tsk

Sweet chilisås

½ msk

Citron

1 klyfta(or)

Instruktioner

  1. Tillaga riset enl förp. Strimla purjo, dela morot, paprika och selleri i mindre bitar. Stek grönsakerna i 1 tsk margarin. Blanda grönsaker och curry i det kokta riset. Krydda fisken med salt och peppar, stek i resterande margarin. Servera fisken med ris, chilisås och citron.