Foto av Fisk och Paprikagratäng med ajvar från WW ViktVäktarna

Fisk och Paprikagratäng med ajvar

7
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Ugnsgratinerad fisk med paprikagratäng. Serveras med ris och gröna bönor, som gärna ska vara lite al dente.

Ingredienser

Rödspätta

600 g, filéer

Margarin flytande 80%

1 tsk

Paprika

2 st, röda

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

1½ dl

Mjölk 0,5%

1 dl

Ajvar relish

1 dl

Persilja

2 msk, hackad

Ris, kokt

6 dl

Gröna bönor

200 g

Instruktioner

  1. Krydda fiskfiléerna med salt och peppar. Rulla ihop och lägg i en smord ugnsform. Kärna ur och strimla paprikan och lägg i formen. Vispa ihop grädde, mjölk, ajvar relish och persilja, häll det över fisken. Tillaga i ugn 200° ca 20 min. Servera med ris och gröna bönor.