Foto av Grillad fläskytterfilé med krämig pastasallad från WW ViktVäktarna

Grillad fläskytterfilé med krämig pastasallad

10
10
10
SmartPoints per portion
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Grillad kotlett med smarrig och snabb pastasallad.

Ingredienser

Fläskytterfilé

600 g

Marinad, max 1 gram fett

75 g

Sallad

70 g

Sockerärter

200 g

Cocktailtomater

250 g

Pasta okokt (typ penne)

5 dl

Fil, standardfil 3%

3½ dl

Majonnäs, lätt 32%

½ dl

Dressingmix

1 påse(ar), örtagård

Vitlökspulver

½ tsk

Instruktioner

  1. Dela köttet i 4 bitar och lägg i marinad i en plastpåse. Koka pastan någon minut längre än vad som står på förpackningen. Spola i kallt vatten. Blanda filmjölk med majonnäs, örtagårdsdressingmix och vitlökspulver. Blanda ner den kalla pastan i dressingen. Grilla köttet och servera med pastasallad, sallad, sockerärter och tomater.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!