Foto av Grillad portabelloburgare med coleslaw från WW ViktVäktarna

Grillad portabelloburgare med coleslaw

12
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Lätt
En vegetarisk burgare med portabello och smakrik halloumi! Serveras med en läcker coleslaw.

Ingredienser

Hamburgerbröd

2 normalstor(t)/normalstora

Portabello

2 stor(t)/stora

Rapsolja

2 tsk

Timjan

1 msk, 1/2-1 msk färsk

Halloumi

30 g

Rödkål, färsk

250 g

Lök

½ st, röd/röda

Matlagningsyoghurt 8%

1 dl

Senap (dijon)

3 tsk, 2-3 tsk

Honung, flytande

2 tsk

Instruktioner

  1. Strimla kål och lök fint. Blanda yoghurt, senap och honung. Blanda det med kål och lök. Smaka av med salt och peppar och ev, lite pressad apelsin eller citron Ta bort foten på svampen. Pensla ”hatten” med olja och krydda med salt, peppar och timjan. Skiva osten. Grilla ost och svamp på båda sidor. Lägg svamp, ost och coleslaw i bröden och servera.