Foto av Hoisinkalkon med sesamnudlar från WW ViktVäktarna

Hoisinkalkon med sesamnudlar

10
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Champinjon och shiitake ihop med mager kalkonfilé och Hoisin sås ger en härlig kombination till de stekta nudlarna. Smaklig spis!

Ingredienser

Kalkonbröstfilé

250 g

Svamp

200 g, champinjon och shiitake

Lök

1 st, röd/röda

Rapsolja

3 tsk

Hoisinsås

4 msk

Bambuskott

200 g

Äggnudlar okokta

240 g

Rapsolja

1 tsk, sesamolja

Sesamfrön

2 msk

Ruccola

2 dl

Instruktioner

  1. Skär svampen i bitar och grovhacka löken. Hetta upp 2 tsk olja i en wok eller stekpanna och stek kalkonen tills den är gyllene och genomstekt. Tag upp den och lägg åt sidan. Stek grönsakerna hastigt på hög värme. Tillsätt hoisinsås och kalkon, låt det koka upp och smaka av med salt och peppar. Tillaga nudlarna och låt dem rinna av. Hetta upp 1 tsk olja (ej sesamolja) i en wok eller stekpanna och stek nudlarna tillsammans med sesamfrön. Tillsätt sesamolja när nudlarna är varma, smaka av med salt och peppar. Vänd i ruccola och lägg upp i en skål.