Foto av Indisk kyckling- och bulgurpanna från WW ViktVäktarna

Indisk kyckling- och bulgurpanna

11
8
8
SmartPoints per portion
Total tid
0 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Kycklingpytt med bulgur, bönor och tomat, smaksatt med härligt indiska kryddor. Serveras med en syrlig mango chutneysås. Kanske en ny vardagsfavorit.

Ingredienser

Bulgur, okokt

2 dl

Olivolja

1 tsk

Lök

1 st, gul/gula

Kycklingbröstfilé

600 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Svarta bönor, konserv

115 g, 1 förp à 190 g

Cocktailtomater

250 g

Spiskummin

1 tsk

Garam masala

1 tsk

Chili flakes

2 krm

Turkisk yoghurt 10%

2 dl

Mango chutney

2 msk

Instruktioner

  1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Ställ åt sidan och blanda ner olja.
  2. Skala och hacka lök. Skär kyckling i mindre bitar. Värm margarin i en djup panna och stek lök och kyckling. Krydda med salt och peppar.
  3. Vänd ner bulgur, sköljda och avrunna bönor och halverade tomater i pannan. Krydda med spiskummin, garam masala och chili flakes. Fräs några minuter.
  4. Blanda ihop yoghurt och mango chutney och servera till.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!