Foto av Kassler med potatissallad från WW ViktVäktarna

Kassler med potatissallad

5
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Grillade kasslerskivor ovanpå en bädd med yoghurtsås med vitlök och mixade grönsaker. Rätten är lätt och snabb att fixa till och passar bra om ni är många vid bordet

Ingredienser

Gurka

1 bit(ar)

Yoghurt naturell 0,5%

½ dl

Vitlök

½ klyfta(or)

Salt

½ krm

Peppar

½ krm

Potatis

2 st, kokta

Tomat

1 st

Paprika

½ st

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Äpple

½ medelstor(t)/medelstora

Kidneybönor, konserv

1 dl

Ruccola

1 dl

Purjolök

1 bit(ar)

Kassler (fett bortskuret)

90 g

Instruktioner

  1. Riv gurkan och krama ur vätskan. Blanda gurkan med yoghurt och pressa i vitlök, smaka av med salt och peppar. Skär kokt potatis, tomat, paprika, morot och äpple i mindre bitar. Blanda samman potatis, grönsaker, bönor, ruccola och strimlad purjulök. Grilla kasslerskivorna i grillpanna, servera med sallad och sås.