Foto av Kassler med ris från WW ViktVäktarna

Kassler med ris

11
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Saftig kassler när den är som bäst. Att den är enkel och snabb att fixa till gör den till en bra vardagsmiddag.

Ingredienser

Kassler (fett bortskuret)

90 g

Lök

½ medelstor(t)/medelstora

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Champinjoner

100 g

Sockerärter

1 dl

Margarin flytande 80%

1 tsk

Köttbuljong

½ dl

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

½ msk

Ris, kokt

2½ dl

Instruktioner

  1. Strimla kassler, lök, morot och dela svampen. Stek kassler och grönsaker i margarin, häll på buljong och grädde. Krydda med salt och peppar. Låt det puttra samman ca 5 minuter. Servera med ris.