Foto av Korvstubbar med svamphack och tomatsås från WW ViktVäktarna

Korvstubbar med svamphack och tomatsås

15
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Middagskorv som toppas med svampröra och tomatsås och serveras med pasta.

Ingredienser

Korv 9%

500 g, middagskorv

Krossade tomater

1 förp

Vitlök

1 klyfta(or)

Basilika

1 msk, torkad

Socker

1 tsk

Salt

1 tsk

Peppar

1 krm

Champinjoner

250 g

Ost riven 17%

2 dl

Svartpeppar

1 krm

Pasta okokt (typ spaghetti)

250 g

Sallad

70 g

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skär korven i ca 3 cm breda skivor. Lägg bitarna i en ugnssäker form.
  3. Blanda krossade tomater med pressad vitlök, basilika, socker, salt och peppar. Häll det runt korven.
  4. Finhacka champinjonerna och blanda med riven ost, salt och peppar. Fördela svamphacket på korvbitarna. Ställ in i ugn ca 15-20 minuter.
  5. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Servera korven med svamphacket, tomatsås, pasta och sallad