Foto av Krabb- och räkbiffar från WW ViktVäktarna

Krabb- och räkbiffar

8
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Havets läckerheter tillagade som smakrika biffar att servera till spenat- och ostrisoni. Spännande och väldigt gott!

Ingredienser

Krabba kokt

250 g

Skalade räkor

100 g

Ströbröd (skorpmjöl)

1 dl

Ägg

1 st

Vitlök

1 klyfta(or)

Gräslök

1 msk

Dill

1 msk

Rapsolja

1 msk

Pasta okokt (risoni)

2 dl

Spenat, förvälld/fryst

100 g, babyspenat

Färskost 11%

3 msk

Citron

1 st

Instruktioner

  1. Lägg krabbköttet i en skål. Hacka räkorna grovt och lägg ner i skålen. Blanda i ströbröd och ägg. Riv i vitlök. Hacka gräslök, dill och rör i. Krydda med salt och peppar. Forma färsen till biffar. Stek biffarna gyllenbruna i oljan på båda sidor. Koka risonin. Blanda i spenat och ost. Riv i skalet från citronen. Servera genast tillsammans med biffarna.