Foto av Kyckling-, majs- och bönpanna från WW ViktVäktarna

Kyckling-, majs- och bönpanna

5
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En snabb vardagsrätt med kyckling, majs och svarta bönor - en massa mättande mat helt enkelt! Kycklingpannan serveras med smak av curry tillsammans med ris och sallad.

Ingredienser

Ris, okokt

2 dl

Lök

2 st, gul/gula

Kycklingbröstfilé

4 stor(t)/stora, stekt

Rapsolja

2 tsk

Curry

2 tsk, 2-4 tsk

Svarta bönor, konserv

2 burk(ar), avrunnen/avrunnet

Majs

4 dl

Sallad

4 dl

Tomat

2 st

Instruktioner

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och hacka lök. Dela kyckling i mindre bitar.
  3. Hetta upp olja i en panna och stek lök och kyckling. Krydda med curry och låt den fräsa med en stund.
  4. Blanda ner avrunna och sköljda bönor, majs och ris i pannan. Stek tills allt är genomvarmt och smaka av med salt, peppar och ev. mer curry.
  5. Servera med sallad och tomat.