Foto av Laxfat Hollandaise från WW ViktVäktarna

Laxfat Hollandaise

5
5
5
SmartPoints per portion
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Älskar du Hollandaisesås? Här är ett superlätt och gott alternativ på laxsallad.

Ingredienser

Soltorkade tomater, torra

4 st

Sockerärter

150 g

WW Hollandaise sauce, pulver

1 påse(ar)

Bröd ljust/vitt

2 skiva(or)

Olivolja

1 msk

Sallad

70 g, 1 påse salladsmix

Lax gravad

200 g

Cocktailtomater

10 st

Purjolök

1 bit(ar)

Instruktioner

  1. Blötlägg de soltorkade tomaterna ca 20 min. Koka sockerärterna i lättsaltat vatten 2 min. Spola av dem med kallt vatten. Tillaga såsen enl förp och låt den svalna. Tärna brödet, lägg på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja och rosta i ugn 200° ca 5-10 min. Lägg sallad, sockerärter, lax, tomater och purjo på ett fat. Strö över brödtärningarna. Ringla över såsen och servera.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!