Foto av Minirösti med ansjovis från WW ViktVäktarna

Minirösti med ansjovis

2
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
8
Svårighetsgrad
Lätt
Snabbt och lätt gör du denna rätt. Servera som en lättare rätt eller tillbehör.

Ingredienser

Potatis

4 st

Lök

1 st, gul/gula

Margarin flytande 80%

2 msk

Ansjovisfilé, konserv

6 st, 30 g

Fraiche 5%

4 msk

Salt

1 krm

Peppar

½ krm

Instruktioner

  1. Riv potatisen grovt, skiva löken tunt och blanda samman. Hetta upp en stekpanna med margarin, klicka ut smeten till små plättar. Stek frasiga.
  2. Hacka ansjovisen grovt, fördela på röstin, klicka över fraiche och dekorera med en dillvippa.