Foto av Omelett med ratatouille från WW ViktVäktarna

Omelett med ratatouille

1
Points® value
Total tid
45 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En matig omelett med smak av salvia, oregano och persilja.

Ingredienser

Lök

1 medelstor(t)/medelstora

Vitlök

1 klyfta(or)

Paprika

2 st

Zucchini (squash)

2 medelstor(t)/medelstora, små

Aubergine

1 medelstor(t)/medelstora

Vatten

4 msk

Tomat

400 g, hackade

Kvarg naturell 1%

1 dl

Persilja

1 msk, hackad

Oregano

½ tsk, hackad

Salvia

½ msk, hackad

Ägg

8 st

Paprikapulver

1 krm

Rapsolja

2 tsk

Instruktioner

  1. Strimla löken och skiva vitlök. Tärna paprika, zucchini och aubergine. Lägg lök och vitlök i en kastrull med vatten och låt det puttra ca 2 minuter. Tillsätt paprika, zucchini och aubergine, krydda med salt och peppar. Låt det puttra ytterligare 5 minuter. Lägg i tomater, kvarg och örterna, låt det koka ca 8-10 minuter. Vispa äggen och krydda med paprikapulver, salt och peppar. Hetta upp oljan i en stekpanna. Häll på äggen och låt det puttra på medelvärme ca 6-8 minuter eller tills det stannar. Smaka av med ratatouillen med salt och peppar. Servera med omeletten.