Foto av Ostfyllda squashrullar och kycklingfilé från WW ViktVäktarna

Ostfyllda squashrullar och kycklingfilé

8
Points®
Total tid
45 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Riktigt, riktigt goda rullar! Squash och ost gifter sig så bra. Klart värt besväret.

Ingredienser

Salladsost (feta) 10%

50 g

Färskost 4%

100 g

Timjan

½ knippe(n)

Olivolja

4 tsk

Zucchini (squash)

2 medelstor(t)/medelstora

Lök

2 st, gul/gula

Paprikapulver

2 tsk

Krossade tomater

2 förp

Ost riven 17%

3 msk

Kycklingbröstfilé

500 g

Pasta okokt (typ spaghetti)

200 g, tagliatelle

Instruktioner

  1. Mosa salladsosten och blanda med färskost och timjan. Skiva squash på längden, krydda med salt och stek i 2 tsk olja 1-2 min. Ta upp och låt dem svalna lite. Bred på osten och rulla samman, fäst ev med en tandpetare. Hacka lök och stek mjuk utan att den får färg. Lägg tomater och lök i en kastrull, låt det sjuda på svag värme ca 10 min. Smaka av med salt, peppar, paprikapulver, timjan och ev en nypa socker. Häll det sedan i en ugnsform och ställ squashrullarna i formen. Strö över ost och tillaga i ugn 180° ca 15 min. Krydda kycklingfiléerna och stek i olja. Koka pastan under tiden. Servera kycklingen med pasta, squash och tomatsås.