Foto av Paprika med fetaost och couscous från WW ViktVäktarna

Paprika med fetaost och couscous

10
10
10
SmartPoints per portion
Total tid
45 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
35 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En enkel och god rätt med soltorkade tomater och fetaost.

Ingredienser

Paprika

1 st, röd

Soltorkade tomater, torra

2 st, blötlagda

Couscous, okokt

½ dl

Oliver i saltlag

5 stor(t)/stora, svarta

Champinjoner

5 st

Lök

1 bit(ar), röd

Salladsost (feta) 10%

30 g

Fraiche 5%

3 msk

Basilika

2 msk, färsk, hackad

Salt

1 krm

Peppar

1 krm

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Dela och kärna ur paprikan och lägg i en ugnsform. Låt paprikorna bli mjuka i ca 20 minuter.
  2. Blanda fraiche med basilika, smaka av med salt och peppar. Tillaga couscous enligt anvisningar på förpackningen.
  3. Strimla de soltorkade tomaterna, hacka oliverna, tärna svampen och fetaosten och skär löken i mindre bitar, blanda med couscousen. Fördela fyllningen i paprikahalvorna och sätt in i ugn i ytterligare 15 minuter. Servera med en blandad sallad.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!