Foto av Parmakyckling med grönsakscouscous från WW ViktVäktarna

Parmakyckling med grönsakscouscous

10
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Kyckling inlindad i parmaskinka - en god och mycket smakrik kombination! Stekta grönsaker och couscous till ger en fullvärdig och mättande måltid.

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

500 g, 4 st á 125 g

Lufttorkad skinka

4 skiva(or)

Ost 17%

60 g, smakrik

Pesto

2 msk, röd

Couscous, okokt

2 dl

Olivolja

2 tsk

Vitlök

1 klyfta(or)

Soltorkade tomater, torra

8 st, blötlagda

Svamp

200 g, färsk

Gröna bönor

100 g

Zucchini (squash)

½ medelstor(t)/medelstora

Lök

1 st, röd/röda, liten

Cocktailtomater

5 st

Pinjenötter

2 msk

Basilika

1 msk, färsk

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Skär ett snitt i kycklingfiléerna och bred 1/2 msk pesto i varje snitt. Dela osten i 4 stavar, lägg en oststav i varje snitt och linda en skiva parmaskinka runt. Fäst med tandpetare. Lägg i en ugnsfast form och tillaga i ugnen ca 25 minuter tills de är helt klara. Koka couscous. Skiva svamp, skär squash i halvmånar, rödlök i skivor och halvera cocktailtomaterna. Stek grönsakerna i olivolja, salta och peppra. Blanda med couscousen och servera till kycklingen toppad med pinjenötter och basilika.