Foto av Parmamedaljong från WW ViktVäktarna

Parmamedaljong

14
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Fläskfilé inlindad i parmaskinka serverad med en frisk sås med persilja och pressad potatis.

Ingredienser

Potatis

2 st

Broccoli

½ stånd

Lufttorkad skinka

2 skiva(or)

Fläskfilé

125 g, 3-5 skivor

Salt

1 tsk

Peppar

2 krm

Rapsolja

1 tsk

Matlagningsyoghurt 8%

1 dl

Persilja

½ dl, färsk

Socker

1 krm

Citron

1 st, saft

Cocktailtomater

6 st

Instruktioner

  1. Koka potatisen och broccolin. Linda skinkan runt köttet, krydda och stek i oljan. Gör en sås av yoghurt, salt, peppar, persilja, socker och citronsaft. Servera med pressad potatis, broccoli och cocktailtomater.